PLAĆANJE

Naručenu robu moguće je platiti na dva načina: 

  • pouzećem
  • virmanskom uplatom

Neregistrirani korisnici naše online trgovine odabiru način plaćanja nakon upisa podataka za dostavu, a registrirani i prijavljeni u jednom koraku. Specifičnosti svakoga od načina plaćanja pročitajte u nastavku.

Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu emailom sa svim detaljima.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen tačan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po zaprimanju narudžbe.

PLAĆANJE VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom načina plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun. Predračun možete platiti internet bankarstvom na šalteru banke ili pošte.

Robu pakujemo i šaljemo po evidentiranju uplate. U slučaju da vašu uplatu ne primimo unutar sljedećih 5 radnih dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

MINIMALANI IZNOS NARUDŽBE

Minimalan iznos narudžbe putem naše online trgovine iznosi 20,00 KM bez PDV.

Ukoliko narudžba nije dosegla minimalni iznos narudžbe, ista neće biti dostavljena kupcu, a u slučaju inzistiranja na dostavi Bionatura d.o.o. zadržava pravo zaračunavanja posebnih troškova dostave.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Bosne i Hercegovine.

TROŠAK DOSTAVE

BESPLATNA dostava (minimalna vrijednost narudžbe iznosi 100 KM bez PDV).

BESPLATNA dostava Kanton Sarajevo i okolica (minimalna vrijednost narudžbe iznosi 20 KM bez PDV).

0-30 kg - 8 KM

30-35 kg - 9 KM

35-45 kg - 16 KM

45-55 kg - 22 KM

55-75 kg - 25 KM

75-100 kg - 35 KM

150-200 kg - 50 KM

Navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostavu na područje BiH.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom obrađujemo isti dan i predajemo sljedećega dana na dostavu, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati, subote i nedjelje obrađuju i šalju na dostavu ponedjeljkom. 

Nakon što robu predamo dostavi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke (broj tovarnog lista) kako biste mogli provjeriti status na adresi brze pošte. Nažalost nismo u mogućnosti uticati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane brze pošte.

Za svaku pošiljku primalac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primanju pošiljke. Shodno odredbama Zakona o obligacionim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primaoca (naručioca robe naše online trgovine) smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostava oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primalac (naručilac robe) ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostava će pokušati stupiti u kontakt s primaocem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti tačno i istinito.